Gæster besøger en naturvidenskabelig stand med en masse lyseffekter og farver.
Nyhed

Tusind tak for i går!

Borupgaard Gymnasiums årlige orienteringsaften løb af stablen i går, og vi vil gerne sige tusind tak til alle jer, der kiggede forbi. Vi håber, at I fik dannet jer et godt indtryk af vores dejlige gymnasium, og at vi ser mange af jer igen efter sommerferien.

Vi vil også gerne sige tak til alle de elever og lærere, der hjalp til både før, under og efter orienteringsaftenen. Uden jer ville det ikke være muligt at gennemføre et så stort arrangement.

Aftenens program

Vi indledte aftenen med fælles orientering i idrætshallen. Her spillede BOAG-bandet, rektor Lars Viborg Jørgensen holdt tale og et par elever fortalte om skolen, inden BOAG-bandet sluttede af på scenen.

BOAG-bandet spiller på scenen
Rektor Lars Viborg Jørgensen holder tale på scenen.
To elever fortæller om skolen på scenen.

Bagefter kunne vores gæster begive sig rundt på skolen og besøge de mange spændende fagstande, hvor de havde mulighed for at tale med både elever, lærere og ledelsen og få svar på deres spørgsmål.

Gæster ved en naturvidenskabelig stand
Mange gæster ved kinesiskstanden.
Gæster ved samfundsfag
En smilende pige ved slushice-maskinen.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, som du ikke har fået svar på, er du velkommen til at kontakte vores kontor på mail boag@boag.nu eller telefon 44 65 66 22. Vi holder åbent for personlig og telefonisk kontakt mandag-fredag klokken 8.00-14.00.