Optagelse

Måske har du allerede bestemt dig for stx frem for de andre ungdomsuddannelser og for Borupgaard frem for de andre gymnasier? Eller måske er du stadig i tvivl?

Under alle omstændigheder vil vi opfordre dig til at læse vores folder Studiestart 2017 og til at besøge BOAG på orienteringsaftenen torsdag den 19. januar kl. 19.30 og blive endnu bedre informeret om uddannelsen og skolen.  

Når du er klar, går du ind på Optagelse.dk og udfylder din ansøgning. Borupgaard Gymnasium plejer at have flere ansøgere, end vi kan optage, men da vi i 2017 planlægger at oprette hele 15 nye 1.g-klasser med 28 i hver, er der meget store chancer for at komme ind, især hvis du ikke bor alt for langt fra skolen. 

Når du har valgt gymnasium skal du også vælge, hvilket fremmedsprog ud over engelsk, du ønsker, og hvilket kunstnerisk fag. På BOAG kan du vælge mellem sprogene Fransk, Kinesisk, Spansk og Tysk og mellem de kunstneriske fag Billedkunst, Dramatik, Mediefag og Musik. Specielt ved de kunstneriske fag, som du nok ikke kender så godt, vil vi opfordre dig til at sætte dig ind i, hvad de hver især går ud på, inden du vælger, f.eks. ved at besøge fagenes boder på orienteringsaftenen.

Gymnasiereformens nye regler med bl.a. bestemte karakterkrav træder først i kraft i 2019. Men Region Hovedstaden har besluttet, at afstanden til skolen i år, i modsætning til sidste år, skal beregnes som transportafstand i km og ikke som transporttid i minutter.

Credits