Sprogcamp 2017

Overrækkelse af 1. pladsen i Kinesisk konkurrencen - Ecco-sko var sponsor - Det er Lisa i midten af billedet

Borupgaard deltog den 27.-29 januar 2017 for første gang i SprogCamp 2017 i Hjørring. Sprogcampen er et samarbejde mellem Aalborg Universitet og Hjørring Gymnasium hvor de dygtigste sprogelever i hhv. Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk og Kinesisk fra hele Danmark deltog.

Borupgaard deltog med 5 elever - 2 i spansk og 3 i kinesisk - hhv. Rikke, Mette, Astrid, Bolette & Lisa.

De spanske sprogtalenter skulle sælge Lego - Det kan være hårdt - Rikke tager en slapper til venstre i billedet

De spanske sprogtalenter skulle sælge Lego - Det kan være hårdt - Rikke tager en slapper til venstre i billedet

Rikke, sprogtalent i spansk, fortæller: ”Det gik rigtig godt. Det var rigtig hyggeligt og skide sjovt! Måske var det nogle gange lidt hårdt med det stramme program, men folk var rigtig søde – både elever, lærere og arrangører. Det var en virkelig god oplevelse med masser af spændende arrangementer, finpudsning af sproget og gode jyske bekendtskaber”.

Lisa 3. D sprogtalent i kinesisk fortæller: ”Til hele mit holds store overraskelse vandt vi 1. præmien. En af grundende til vi vandt, var fordi vi som gruppe bestod af folk med forskellige styrker i forskellige dele af kinesiskfaget. Så selvom man synes, at man ikke kunne måle sine færdigheder i tegn gjorde det ikke noget, hvis man kunne komplementere det i sine talegaver.”

Man kan se meget mere om selve campen her.

Credits