Kreative eksamensprojekter bliver vist frem

Akvarel malet af elev

Traditionen tro har alle de kreative fag på Borupgaard valgt at aflutte skoleåret med et brag! Alle musikeleverne opførte deres eksamensmusiknumre til årets forårskoncert. Det blev en flot aften med mange optrædende, som kan ses i galleriet. Alle billedkunsteleverne afluttede skoleåret med en fernisering i studiecenteret, hvor de blev budt på "farlige" drinks, alt imens de kunne nyde udstillingen og stemme på hvem der skulle vinde prisen for bedste eksamensprojekt. For bedste projekt på C-niveau vandt Tamica Brunholm Nygaard fra 1w med sit akrylmaleri af en kvinde torso ikældt corsage med ståltråde. Se billederne fra ferniseringen i galleriet.

Blandt B-niveau eleverne vandt igen i år Sarah Hansen med sin meget gennemarbejdede akvarel med sommerfugle og skjulte insekter med propeller.

Mediefagseleverne afsluttede med Boscar-night, som igen i år blev en stor succes med et fuldt musikhus og en masse gode film af høj kvalitet.

"Efterladt" lavet af 1.s vandt for bedste C-niveau film, og "Pas På Mig" lavet af mediefagsvalgholdet blev aftenens helt store vinder. Filmen vandt 4 priser, blandt andet bedste B-niveaufilm og publikumsprisen.Gense de to film her: 

 

Credits